Mijn droom

Mijn droom is uitgekomen
De zoektocht naar wie ik was en wat ik wilde en wat ik kon is met ups en downs gegaan en heeft een tijdje geduurd. Maar ik ben nu trots op wie ik ben, wat mijn drijfveren zijn, zodat ik weer anderen kan inspireren om hetzelfde te doen. De afgelopen periode zijn veel interessante en mooie dingen op mijn pad gekomen. Het resultaat van jaren werk! Ik heb als tiener van huis uit niet de positieve stimulans meegekregen om mijn dromen te realiseren. Met mijn eigen kinderen heb ik het proces om weten te keren. Ik heb mijn 3 zonen met liefde en aandacht opgevoed, en ze meegegeven dat een eigen wil en eigen keuzes belangrijk zijn.

Sociaal ondernemen
Het is mijn missie om vrouwen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Maatschappelijke betrokkenheid betekent voor mij dat ik voldoening haal uit het helpen van mensen die de weg niet weten in de Nederlandse samenleving. Mijn kennis en ervaringen delen met andere vrouwen maakt mij krachtig. Daarom heb ik Prachtvrouw Coaching opgericht.
Veel dingen worden in het dagelijks leven voor de vrouwen ingevuld of ingekleurd. Als vrouw ben je veel aan het balanceren tussen werk en zorg. Om een balans te vinden in je eigen leven moet eerst de thuissituatie goed zijn, moet je weten wat je doelen zijn en niet te streng voor jezelf zijn. De sleutel ligt bij jezelf over wat je wil en kan, maar durf ook fouten te maken!
www.prachtvrouwcoaching.nl

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

1 Comment

  1. Veel succes!