Waarom Prachtvrouw Coaching wél migrantenvrouwen bereikt

Prachtvrouw Coaching maakt zich sterk om de positie van migrantenvrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verbeteren, zodat ze een volwaardige en actieve rol in de Nederlandse samenleving gaan spelen. Door versnipperde projecten en taal- en cultuurbarrières, is de drempel voor deze vrouwen vaak te hoog om naar reguliere instanties toe te stappen.

De vrouw achter Prachtvrouw Coaching, Habiba Bouanan, weet deze vrouwen wel te bereiken, te activeren en te enthousiasmeren. Zelf van Marokkaanse afkomst, maar diep geworteld in Nederland, weet zij als geen ander wat er speelt onder migrantenvrouwen en in de Nederlandse maatschappij. Een ervaringsdeskundige die drie (bijna) volwassen zoons heeft grootgebracht en jaren in de gezondheidszorg en maatschappelijk werk heeft gewerkt, voordat ze professioneel coach werd.

Prachtvrouw Coaching is versterkend, verbindend en vernieuwd
Zij biedt empowerment trainingen, workshops, debatten, voorlichtings- en netwerkbijeenkomsten om migrantenvrouwen een duwtje in de rug te geven naar zelfontplooiing en economische zelfstandigheid.

Op zoek naar een coach die migrantenvrouwen op weg helpt naar een actievere rol in onze samenleving? Neem contact op via het contactformulier op deze site, kom langs bij onze inloopochtend op donderdag van 9:00 tot 12:00 in het Tugelahuis, Tugelaweg 59A in Amsterdam-Oost.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

U kunt geen bericht achterlaten.