Werkwijze en meerwaarde

Werkwijze en meerwaarde

Prachtvrouw Coaching werkt laagdrempelig, is ervaringsdeskundig en zet haar kennis en vaardigheden in om vrouwen te ondersteunen een stap verder te nemen in hun persoonlijke groei.

Aanmelding
Alle vrouwen die zich bij Prachtvrouw Coaching aanmelden, krijgen een algemene intakegesprek. De intake is bedoeld om wensen en behoeftes in kaart te brengen. Wat iemand zoekt is per vrouw verschillend en varieert van een concrete vraag over vrijwilligerswerk tot meer contact met andere vrouwen of bijvoorbeeld begeleiding bij het vinden van de juiste opleiding of training. Tijdens de intake horen vrouwen ook meer over het aanbod van Prachtvrouw en over hoe zij werkt. De informatie uit de intake maakt duidelijk wat iemand wil, wat ze nodig heeft (cursus, informatie, opleiding, werkervaring, etc) en welke organisaties, deskundigen of instanties daar eventueel nog meer bij betrokken kunnen worden. Prachtvrouw Coaching helpt het juiste traject te vinden en het intakegesprek is de eerste stap richting de arbeidsmarkt.

Online en Offline informatie en advies
Door versnipperde projecten en taal- en cultuurbarrières, is de drempel vaak te hoog om naar reguliere instanties toe te stappen. Prachtvrouw Coaching heeft kennis van de Sociale kaart in Amsterdam. De hulpvragen van vrouwen zijn divers en kunnen betrekking hebben op wonen en samenleven, opvoedondersteuning, werk en (mantel) zorg combineren, regelgeving en geldzaken en vaak op meerdere levensgebieden tegelijkertijd.

Inloopochtend
Op donderdag van 9.00-13.00 uur is er een inloopspreekuur om ervaringen te delen met elkaar over werk en zorg combineren. Maar ook voor vragen, advies en aanmelding voor workshops en trainingen kun je daar terecht. Of houd onze website of facebook in de gaten. Adres: Tugelahuis, Tugelaweg 59A.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

U kunt geen bericht achterlaten.